Hopp til innhold
Nyhet! Kerastase Premier - Cancam

Nyhet! Kerastase Premier

Velkommen til vår blogg, hvor vi dykker ned i den nyeste hårpleieserien som har tatt våre frisører med storm – Kerastase Premier. Denne innovative serien lover å transformere hårpleierutinen din med avanserte formler og luksuriøse ingredienser.

Utforsk med oss som vi avslører hemmelighetene bak denne serien, fra næringsrike ingredienser til banebrytende teknologi. Oppdag hvordan Kerastase Premier gir deg en unik opplevelse av skjønnhet og velvære, samtidig som den tar vare på hårets helse.


Hvordan kan man dramatisk reversere vedvarende skade?​
Kérastase oppdaget årsaken til stadig tilbakevendende skade: KALSIUM! ​
Reverserer vedvarende skade radikalt, oppdag hårets i sin Première tilstand. Première er for alle typer skadet hår, fra fint til tykt.​ Muligheten for gjenoppretting er svært stor.​

Hovedingrediensene i Premier

Sitronsyre:
En organisk syre som virker fra kjerne til overflate for å eliminere kalsiumoverdose i dybden, nøytralisere matthet og stivhet​.
Glysin:
Når kalsium er fjernet, trenger denne aminosyren inn i hårets indre lag for å reparere i dybden. ​
Peptid:
En kjede av aminosyrer som fyller håroverflaten med stoff.​

[Sitronsyre + Glysin]​

Gjenoppretter 99 % av hårets opprinnelige styrke*
Dobbeltreparerende hårpleie
Frigjør håret fra kalsiumoppbygging som fører til brukne hårstrå
Gjenoppretter ødelagte keratinlenker

*Instrumentell test etter fem gangers bruk av Première pre-shampoo, bain + fondant/masque

For en sofistikert opplevelse

Portofino Summer er en Première-duft skapt av to franske parfymører. Duften avslører en sitrus- og mandarincocktail omgitt av en akkord av appelsinblomst og sjasmin. Sammen skaper de en ekte sommernektar som sender deg direkte til Italia.​

Note #1 Mandarin og sitrus​.​
Note #2 Silkemyke og delikate blomster​​
Note #3 Pleiende, trepregede fasetter​

Premier Bain Décalcifiant Réparateur
Kerastase Premier Bain Décalcifiant Réparateur er en revolusjonerende sjampo designet for å reparere og styrke håret ditt fra innsiden. Den unike formelen er beriket med kraftige reparative ingredienser som jobber dypt for å bekjempe skader og forbedre hårets struktur. Opplev en luksuriøs rens med dette avkalkende sjampoen som ikke bare gir håret ditt en frisk følelse, men også bidrar til å gjenopprette vitalitet og glans.

Kjøp den her

Premier Fondant Fluidité Réparateur

Kerastase Premier Fondant Fluidité Réparateur er en eksklusiv balsam som går utover det vanlige for å gi håret ditt en dyp reparasjon og glans. Den lette og silkeaktige konsistensen gjør det enkelt å påføre og gir umiddelbar næring til håret. Med en kraftig blanding av reparerende ingredienser, etterlater denne balsamen håret mykt, smidig og styrket. Opplev en luksuriøs pleieopplevelse som gir øyeblikkelig velvære til håret ditt.

Kjøp den her

Premier Masque Filler Réparateur

Kerastase Premier Masque Filler Réparateur er en banebrytende hårmaske som gir en intens reparasjon til skadet hår. Den rike konsistensen penetrerer dypt inn i hårstråene, metter dem med næring og etterlater håret mykt, smidig og styrket. Formelen jobber for å fylle ut skader, samtidig som den gir en intens fuktighet og glans. Med Kerastase Premier Masque Filler Réparateur kan du oppleve en luksuriøs spa-behandling for håret hjemme, og gi liv til selv det mest trette og slitte håret.

Kjøp den her

Premier Concentré Ultra-Réparateur

Kerastase Premier Concentré Ultra-Réparateur er en kraftfull behandling som tar hånd om selv de mest skadede og tørre hårstråene. Denne ultra-reparerende konsentratformelen er designet for å levere intens næring og fuktighet, og den jobber for å styrke håret fra innsiden. Med nøye utvalgte ingredienser gir denne behandlingen en dyp reparasjon, gjenoppretter elastisitet og etterlater håret mykt og glansfullt. Kerastase Premier Concentré Ultra-Réparateur er en nøkkelkomponent i din skjønnhetsrutine for å oppnå et revitalisert og sunt hår.

Kjøp den her

Premier Sérum Filler Réparateur

Kerastase Premier Sérum Filler Réparateur er en revolusjonerende serumbehandling som gir skjønnheten tilbake til ditt skadede hår. Dette konsentrerte serumet er spesielt formulert for å reparere og styrke håret, samtidig som det gir en silkeaktig glans. Den lette og ikke-fete formelen trenger dypt inn i hårstråene, fyller ut skader og etterlater håret følbart mykere og mer smidig. Med Kerastase Premier Sérum Filler Réparateur får du en luksuriøs behandling som gir liv til håret ditt, og etterlater det strålende, sunt og motstandsdyktig mot fremtidige skader.

Kjøp den her

Premier Huile Gloss Réparatrice

Kerastase Premier Huile Gloss Réparatrice er det ultimative glans- og reparasjonsoljen som forvandler livløst hår til et strålende mesterverk. Den lette, ikke-fete formelen er beriket med nøye utvalgte ingredienser som gir en dyp næring og gir øyeblikkelig glans. Dette glansgivende serumet trenger dypt inn i håret, fyller ut skader og etterlater det silkemykt og glansfullt. Gi håret ditt en glamorøs finish med denne reparative glansoljen for en uimotståelig sunn glød.

Kjøp den her

Oppdag den ultimative skjønnhetsopplevelsen med Kerastase Premier-serien! Fra revitaliserende sjampoer til dypt nærende masker og glansgivende oljer - denne serien har alt for å transformere og styrke håret ditt. Gå inn i en verden av strålende glans, silkemyk tekstur og dyp reparasjon. Velkommen til ditt hår sin nye beste venn!

Forrige blogg Topp 10 sjampoer, veien til friskt hår starter her!
Neste blogg Endelig sunn hodebunn med Cutrin Bio+